Versenyeztünk az OB-n!

Az időfutam OB után szombat-vasárnap a országúti OB-t rendezték Ibrányban. A pálya jól ismert volt számunkra, a 14,7 km-es teljesen sík körpályán már jó pár kört megtettünk a múltban. Szombaton a masterek országos bajnokságán Hermann Robi képviselte a csapatot, akit a végén egy bukás lassított le, ezért csak a mezőny végén ért célba.
Vasárnap az elit nők futamában voltunk érdekeltek, 5 fővel álltunk rajthoz, amivel mi voltunk a 29 fős mezőny legnépesebb csapata. A verseny során próbáltuk megnehezíteni a külföldi csapatokban versenyzők dolgát, aktív versenyzés és szökés volt a cél. Végül sikerült megcsinálni a nap szökését, először Péteri Niké lépett el a mezőnytől, majd miután megfogta a mezőny őt akkor László Tamara szökött meg, aki 2 és fél körön át volt az élen, a legnagyobb előnye 3 perc körül volt. Sajnos Tamit is megfogta az egyébként teljesen passzív mezőny. Utána még próbálkoztunk, de nagyobb szökést nem sikerült kialakítani és végül együtt érkezett hajrára a mezőny, ahol nem tudtunk összeállni, így végül Borissza Johanna lett a csapatból a legjobb a 8. helyével.
Az eredmény nem tükrözi a teljesítményünket, de aktívan versenyeztünk, és szomorú kimondani, de nélkülünk nem lett volna verseny ezen az OB-n.
Eredmények:
Borissza Johanna 8. hely
Czéczei Flóra 10. hely
Hideg Nóra 17. hely
László Tamara 26. hely
Péteri Niké 28. hely
Hermann Róbert master1 21. hely
Fotók: Vígh Attila

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top