Fehérvár Cycling Team

Szlovák Kupa második felvonás

Április 27-28-án ismét a Szlovák Kupa futamain állt rajthoz csapatunk.Szombaton a már jól ismert dudincei kritérium pályán versenyeztek a lányok. Szerencsére mindenki esés nélkül, épségben, a mezőnnyel fejezte be a futamot. Neubauer Lizi a múltkori esésből felépülve az U17-es lányok között a 11. helyen gurult át a célvonalon. Az elit versenyzőink is próbálkoztak, de nem sikerült megszökniük, Temela Eszter az egyik részhajrán tudott 1 pontot szerezni, mellyel a 8. helyen végzett. Hideg Nóra a 15., Péteri Niké a 17. lett az utolsó hajrá alapján.

Vasárnap a kőkemény hegyi verseny következett Krupinán. Itt nem csak a sok szint nehezítette meg a versenyzők dolgát, hanem a nagyon rossz minőségű út és a néha szemerkélő is.
A 20. km-nél kezdődő hosszú hegy sorsdöntő volt a versenykimenetele szempontjából, az U17-es lányoknál Lizi kapott kb 100 métert az élbolytól, melyre végül nem tudott felérni és így a 9. helyet szerezte meg. Az elit nőknél Péteri Niké bírta a legjobban a hegyet és végül 7. helyen ért célba. Temela Eszter a 14., Hideg Nóra pedig a 15. lett.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top