Ezüst a Szlovák Kupában!

Augusztus 1-2-án ismét Szlovákiában versenyeztünk, ahol szombaton egy 10km-es időfutamot, míg vasárnap egy 65 km-es dombos mezőnyversenyt rendeztek. Mindkét pálya ismerős volt számunkra hiszen már 3. éve járunk a Szlovák Kupa garamszentkereszti versenyeire. Egy új versenyzőt is köszönthettünk a csapatban, Borissza Johanna a BVSC pályaversenyzője is velünk versenyzik ebben az időszakban.
 
A szombati időfutamon Péteri Niké szerepelt a legjobban, 6. legjobb időt hajtotta a nagylócsai pályán, Borissza Johanna időfutam bringa nélkül szerezte meg a 14. helyet, őt követte Szabó Adrienn 15.-ként, míg Temela Eszter a 23. lett.
A másnapi mezőnyverseny viszonylag nyugodtan telt. Az elmúlt évekkel ellentétben, senki nem tudott megszökni így sprintre érkezett a mezőny a végső 700 méteres “hegyibefutóra”. Itt két versenyzőnk is nagyon jól szerepelt, Szabó Adriennt csak az olimpikon Janka Keseg Stevkova tudta legyőzni, mellyel a 2. lett, míg Borissza Johanna a 4. helyen érkezett meg a sprinten. Temela Eszter a 21., Péteri Niké a 27. helyen “gurult be” a célba.

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top