szabó adrienn

Érmek Belgrádból!

Hétvégén csapatunkból Szabó Adrienn Belgrádban versenyzett, délelőtt egy rövid időfutamon lett abszolútban 3., míg délután a mezőnyversenyen megnyerte a kategóriáját. Így mesélt a hétvégéről:
 
A délelőtt során egy igazán rövid időfutamon vettünk részt, ami azért tetszett leginkább, mert ritkán van lehetőség ilyen távon kipróbálni magunkat. A 18 fős női mezőnyből egy versenyző bizonyult jobbnak, utána Dorkával azonos idővel a 2. és 3. helyen végeztünk. A rövid táv és a két fordító miatt nem tekertünk hatalmas átlagot, a wattok viszont jól néztek ki.
szabó adrienn
Délután ugyanezen a pályán tettünk meg 10 kört. A megbeszélt taktika működött, Dorkával felváltva lószoltuk a mezőnyt az első 2 körben, majd Dorka szökését segítettem a mezőny kontrollálásával. 35 km aktív munka után sikerült a mezőnyhajrát is elvinnem, Dorka így 2. lett a juniorok között, én pedig nyertem a saját kategóriámat. A hétvége legizgalmasabb része viszont a fiúk támogatása és a nekik való szurkolás volt. A magyar csapat kiemelkedően teljesített, aktívan mozgatták a mezőnyt mindkét nap, a záró, meredek emelkedős pályán Radics Milán bátor szökésbe kezdett és megnyerte végül az összetettet.
 
szabó adrienn
 
 

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top