fehérvár cycling team

6 órás csapatváltó a Slovakia Ringen

Csütörtökön ismét a Slovakia Ringen versenyeztünk, ezúttal egy különleges versenyformában, 6 órás csapatváltóban. Csak egyszerre egy versenyző volt a pályán és a 6 óra alatt az nyert aki a legtöbb kört teljesítette. Mi a 4 fős női csapat kategóriába neveztünk, a Hideg Nóri, Péteri Niké, Szabó Adrienn triót a Lotus Cycling Teamből érkező Jordán Dorka egészítette ki.

fehérvár cycling team
Adri kezdett végig az élmezőnyben helyezkedve, pedig a tempó jóval keményebb volt, mint 2 hete az U17-es fiúk között. Utána Niké folytatta aki szintén végig az élbolyban bringázott. Fél időben Nóri következett aki sajnos 8 kör után elvesztette a kapcsolatot a komolyabb sebességre kapcsoló élmezőnnyel, bár tudni kell hogy egy hete még magas lázzal küzdött és azóta sem gyógyult meg rendesen. Végül Dorkának jutott az a hálátlan feladat, hogy egyedül kellett bringáznia sokat, ráadásul ő tekerte távban is a legtöbbet, de megoldotta.
A női 4-es csapatok között az elsők lettünk így is ( 2 csapatból 🙂).
Most úgy néz ki, hogy várhatóan 2 hétig nem versenyzünk aztán remélhetőleg a hegyi ob-n és a Gellán fogunk rajthoz állni július 2. hétvégéjén.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top